BALSAM HERBA-VITAL pentru câini şi pisici -5000 ml

WPMDV1777
In stoc
star star star star star
0 Review
59.98 lei (10%)
66.64 lei
Marime: 5000 ml
cos
Adauga
Perioada de livrare: 03 martie - 05 martie
Puncte WowWow: 1

Descriere

Extract vegetal, format din extracte de; o BRUSTURE (Arctium lappa - radix) o MESTEACĂN (Betula pendula - folium) o COADA CALULUI (Equisetum arvense - folium) o NUC (Juglans regia - folium) o MUŞEŢEL (Matricaria chamomilla - flos) o JALEŞ DE GRĂDINĂ (Salvia officinalis -folium) o URZICĂ (Urtica dioica - radix et folium) Balsamul mai conţine sabonal, amonix cetac, cocoamidopropil-betain, conservant, parfum, apă.
Se recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici. Balsamul Herbavital datorită conţinutului în extracte de plante medicinale, întreţine blana animalului, are proprietăţi hidratante şi nutritive pentru epidermă şi firul de păr. Creşte rezistenţa firului de păr, blana devine mai suplă şi mai uşor de pieptănat. Parfumul din balsam are efect dezodorizant.
Uz extern, se spală blana cu un şampon, iar după clătirea şamponului se aplică şi se dispersează balsamul pe întregul corp. După 5-10 minute de acţiune, se îndepărtează prin clătire repetată cu apă caldă. Se usucă blana cu un prosop sau aer cald.
A se evita contactul direct cu ochii şi zonele sensibile (organele genitale). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se înghiţi. A nu se refolosi flaconul după golire.
Se păstrează în ambalaje bine închise, ferit de surse de foc, soare şi umezeală, la temperatura camerei (15-25 C˚).
Valabilitate: 2 ani, păstrat în ambalajul original, în condiţiile de păstrare prevăzute.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Marime: 5000 ml, 5000 ml
Brand: Promedivet

Opinii

Acorda o nota produsului
star1 star2 star3 star4 star5
Adauga review
Incarca imagini cu catelul tau
doggo