Care e rutina zilnica a catelului tau?

Cateii adora sa fie printre oameni si necesita atentie mare. Cateodata un gest drag sau o mangaiere poate fi totul pentru ei. Iti povestim rutina zilnica a catelului nostru – Csitri –Labrador Retriever: Consilier la www.wowwow.ro

Csitri se trezeste la 8 dimineata si din prima clipa cum isi deschide ochii se gandeste  la  mancare. Desigur, inainte de toate acestea ne saluta, ne pupa si abia asteapta sa ne trezim. La 9 dimineata mergem la birou, cu ea desigur, unde colegii o adora enorm si suntem ca o “familie”. Ea este mascota  firmei, fara prezenta ei nu ar mai fi la fel… Este o rautacioasa mica, fura sticle de plastic, le distruge, le schoate eticheta si am mai putea sa va povestim multe. Stam la birou 8 -9 ore si in momentul in care am inchis laptop-ul stie ca mergem acasa. Cand ajungem, mananca si isi “saluta” jucariile. Cum ea testeaza jucariile de pe www.wowwow.ro are prea multe. De la porc fosforecent pana la gaina turbata, diverse mingi si jucarii pe sfoara de bumbac le-a incercat pe toate si e entusiasmata pana in ziua de astazi. Seara iesim la balaceala, sDSC00961au mergem cu bicicleta. Are minim 10  tipuri de Frisbee in masina cu care se joaca in aer liber. Cand vede apa deja e agitata. Ne intalnim cu alti caini cu care se joaca mereu si organizam concursuri de genul “cine inoata mai repede si aduce Frisbee-ul din apa”.

Dupa 1-2 ore de miscare mergem acasa, unde se joaca iarasi cu jucariile ei. Putem sa spunem ca este printre oameni tot timpul. Foarte rar sa ramana singura- iar daca este vorba de concediu o ducem la pensiune canina unde iarasi este printre caini si se joaca. Cam asa arata o zi din viata lui Csitri.

Catelul tau ce face zilnic?

Asteptam povesti interesante…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box