Despre caini si jucarii

Multi proprietari de caini isi adora patrupedul si incearca sa-i  ofere totul, numai sa fie fericiti. Pe langa hrana de calitate, accesorii dragute, hainute moderne ii ofera si diverse modele de jucariiUnii proprietari cumpara chiar si 9-10 modele de jucariiDe ce multi cred ca jucariile pentru caini sunt foarte importante pentru ei si nu sunt doar un moft?

In primul rand, a avea un caine este o responsabilitate mare. Pe langa lucrurile de baza, si jucariile joaca un rol important in viata lor. Nu este un moft, ci o necesitate mare. Atat puii cat si cainii de talie medie si mare sunt destul de hiperactivi si au chef de joaca. Chiar daca se joaca o ora, apoi dorm 2, cand sunt trezi sunt interesati de tot ce inseamna papuci, covor etc. Este foarte important sa cumperi jucarii sa distragi atentia de a roade alte lucruri in casa. Daca ii obisnuiesti din prima clipa ca jucariile sunt sursa de “rontaiala” nu se va atinge de lucrurile tale si nu va trebui sa schimbi lucruri in casa.

Jucariile din sfoara de bumbac sunt foarte adecvate pentru dentitia lor si se pot distra ore in sir fiindca sunt rezistshutterstock_57824482ente.shutterstock_42847621

 

Jucariile din plastic in diverse forme-morcov, porcgaina etc.ii trezesc interesul si vor fi foarte entusiasmati. Cele cu sunet sunt si mai comice pentru ei.Sunt diferite jucarii de training – de ex.- mingi cu recompense, cu care ii poti invata diferite lucruri si te vei mandri cu ei peste tot.

Diverse jucarii – cum ar fi lansatorul de minge – ofera distractie maxima in aer liber.Datorita miscarii regulate vor fi sanatosi.Iesitul cu alti caini ii va socializa si mai mult.Cu cat petreci mai mult timp cu catelul tau te va iubi din ce in ce  mai mult si va fi loial.csirkes

CAND AUZI WOW CATELUL TAU E FERICIT..SAU ARE NEVOIE DE JUCARII

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box