Back to School-Revolutia cainilor!

Puppy blocking its ears and looking up

Ei bine, a inceput scoala. Dupa o vara lunga jucausa cu copii si cainele, acum e timpul ca  programul sa se schimbe. Devreme la culcare pentru copii,  apoi teme, activitati afterschool. In luna septembrie, cainele tau trebuie sa se adapteze la multe modificari. Aceasta modificare  poate declansa  stres de separare,  anxietate, depresie sau, dor de copii.  Acesta poate fi un soc atunci cand animalele de companie trebuie sa petreaca mai mult timp singur. In cazurile severe, animalele pot lupta cu stresul si anxietatea de separare, afisa probleme de comportament, cauza daune la casa ta. Cand copiii se intorc de la scoala, si in mod neasteptat vietile lor sunt atat de incarcate cu activitati,  nu au aceeasi cantitate de timp pentru joaca cu animale de companie. Alte semne extrem de evidente și simptome este pierderea poftei de mancare. Doar pentru ca acest comportament nu a fost anterior o problema cu cainele, nu inseamna ca nu se va intampla acum. Cand dintr-o data rutina se schimba atat de mult, comportamentul animalelor de companie se schimba. Ultimul lucru pe care il doresti sa ai de a face,  cand  ajungi  acasa, sa gasesti un dezastru atunci cand ai nevoie de timp pentru a te ocupa de copii si la activitatile lor afterschool.

  • Cand toata lumea este plecat de la domiciliu, lasa televizorul pe canalul de animale. Acest lucru va crea stimulare vizuala, precum si audio.
  • Lasa jucarii sa se poata distra cu ele. Daca are jucarii cu care v-ati jucat impreuna este si mai ok, fiindca are amintiri si simte mirosul tau, astfel va fi mult mai linistit.
  • Daca ai in bugetul tau un daycare pentru caine este minunat. Stii că este  sub supraveghere. Asigura-te ca este o persoana  responsabila.
  • In weekend petreceti mai mult timp cu cainele, fiindca v-a dus dorul toata saptamana.
  • Ai grija de catelul tau,fiindca face parte din familie!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box