CANIFUGUE GARD CAINE -VERSIUNEA 2015

ZNUM053
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Canifugue delimiteaza spatiul liber pentru caine prin instalarea unui fir antena in perimetrul pe care doriti sa-l protejati. Firul este obligatoriu sa plece de la unitatea centrala si sa se intoarca la ea. Firul nu curenteaza. Puneti la gatul cainelui zgardita receptor,asigurati-va ca este pornita si reglata corespunzator cu nivelul de impuls necesar cainelui dv,si electrozii ating pielea. Atat de simplu este. Firul emite in jurul lui 2 tipuri de semnale atentionare/corectie, Acestea sunt reglabile de dvs, receptorul le sesizeaza la apropierea de fir si actioneaza. Cand cainele se apropie de fir intra in zona de avertizare si receptorul emite semnale sonore de avertizare. Daca, cainele ignora si se apropie de fir, automat intra in zona de corectie si atunci incepe sa primeasca socuri electrice de la zgardita in functie de alegerea dvs.(de la 1 la 8, reglaj de la zgarda)
Instalarea sistemului:
Unitatea centrala trebuie instalata unde exista o sursa de curent electric, ferita de apa si diferente mari de temperatura. In cazul unei pene de curent puteti folosi un UPS pentru alimentare.
Montarea firului antena:
Daca doua portiuni ale firului sunt mai apropiate si semnalele lor se intalnesc, atunci semnalul de la ele pe acea portiune incepe sa se anuleaze reciproc.Folositi aceasta caracteristica extraordinara.Puteti rasuci firele acolo unde doriti ca semnalul sa se anuleze lasand cainele /pisica sa treaca. Pentru restul portiunilor unde zona nu trebuie sa fie afectata mentineti distanta dintre fire cat mai mare si la schimbarile de directie.Evitati unghiurile de 90 facand o raza de cerc. Conform diagramei instalare sistem. Puteti adauga mai multe tipuri de grosimi de fir fara a modifica performantele dar pe masura ce cresteti lungimera firului ar fi indicat sa aveti un fir mai gros. Firul trebuie sa fie din cupru plin izolat NU cel litat.
Pornirea ON/OFF:
unitatea centrala se porneste de la butonul ON/OFF
receptorul porneste automat in momentul montarii corecte a bateriei.
indepartati capacul si montati bateria corect respectand polaritatea +/-
verificati periodic starea garniturilor si a accesorilor de etansare pentru a preveni patrunderea apei la dispozitivele electronice prezenta umezelii, a apei in echipamentul electronic atrage dupa sine pierderea garantiei
Reglarea zonelor:
Dupa montajul corect reglati zonele din butoane speciale in functie de nevoi. Inainte de montarea zgarditei la gatul cainelui faceti urmatorul test: sistemul oprit, montati sub electrozi piciorusele lampii de test, porniti sistemul si cu zgardita in mana la nivelul gatului cainelui va apropiati in diferite portiuni ale curtii observand latimea zonelor de corectie si soc.. Apoi faceti reglajele necesare pentru nevoile locatiei dvs apoi demontati lampa de test.
Reglarea nivelului de impuls:
La Canifugue 2015 cu receptorul oprit apropiati si mentineti cheita magnetica de semnul distinctiv gravat pe fata zgarzi langa led. Va incepe o serie de bipuri de la 1 la 8 care indica setarea in care va aflati si va opriti la setarea dorita. Unde 1 este inpuls slab si 8 cel mai puternic.
Reglarea curelusei:
Curelusa trebuie reglata in asa fel incat electrozii receptorului sa atinga pielea cainelui dar sa nu fie prea stransa sa-l raneasca. Verificati periodic si daca observati zone iritate incetati folosirea pana la vindecarea totala.Daca stiti cainele bolnav sau daca considerati ca folosirea ii pune viata /sanatatea in pericol intrebati medicul veterinar. Pentru rezultate bune pielea trebuie sa fie curata. Sebumul (grasimea
de pe piele) functioneaza ca un isolator si cainele nu va mai simti impulsul. Asigurati o curatenie corespunzatoare in zona receptorului si a electrozilor.
Foarte important:
Nu lasati alta zgarda la gatul cainelui daca folositi zgarda electronica
Garantia:
Produsele NumAxes sunt acoperite de garantie conform legilor in vigoare pentru defecte de fabricatie.
Garantia nu acopera piesele consumabile (baterie, curelusa. Etc.)
Transportul spre si de la service este responsabilitatea clientului
Garantia se pierde in cazul in care se constata neglijenta in folosirea produsului(montare baterie fara respectare polaritate,zgarieturi, lovituri,expuneri la surse de caldura, apa, umezeala)
Garantia 2 ani
Emitator:
Dimensiuni:117*110*28 mm
Alimentare : 220 v
Zgardita:
Greutate 57 g(baterie+caseta)
Dimensiuni: 59*39*31 mm
Alimentare: 1 baterie CR2 - 3 v
Curea nailon: lungime 64 cm reglabila 17/55 cm
Continut pachet:
- 1 curea nailon
- 1 baterie CR2 3 V
- 1 cutie transmitator
- 1 sursa alimentare pentru caseta transmitator
- 1 Bobina 100 metri sarma antena 0.52 mm
- 1 set de 3 conectori pentru prelungirea firului antena
- 1 emitator conector
- 1 set de 10 steaguri
- 1 cheita magnetica
- 1 lampa testare
- 1 manual
- 1 CD- ROM instalare/prezentare

Manual de utilizare

Detalii produs

Talie: Mica, Medie
Culoare: Negru
Material: Nailon
Brand: Numaxes