Canosept ALPHA Trainer, ARDAP- QUIKO, Spray 100 ml

WPT10224
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Indicatii:SPRAY PENTRU CORECTIE COMPORTAMENTALA, DRESAJ.STOPEAZA:- agresivitatea- hiperactivitatea- latratul- mersul incorect in lesa

Specii tinta: caini

Mod de administrare/ folosire:Sprayul Canospet Alpha Trainer se pulverizeaza scurt de 1-2 ori, la o distanta de 30-45 cm de nasul cainelui. Apasati doar pentru 1 secunda! Este imperios necesar ca sprayul sa fie utilizat in timpul sau imediat dupa comportamentul care necesita corectie (latrat excesiv, marait, mers incorect in lesa). Intarzierea aplicarii nu garanteaza rezultate pozitive si poate crea cainelui o stare de confuzie. Nu pulverizati direct in fata! Agitati si pozitionati flaconul drept inainte de pulverizare! Flaconul contine 40 pulverizari. La terminarea flaconului, se vor observa depuneri de reziduu.Ingrediente: chinolina (feromon natural)

Ingrediente/ substante active:Stapanul cainelui trebuie sa ii ofere cainelui sau intreaga atentie pentru a-l educa si dresa corect. Mai mult, cainele trebuie sa il accepte pe acesta ca fiind "liderul haitei".Sprayul Canosept Alpha Trainer contine un feromon dominant natural, care corecteaza aceste comportamente nedorite. Pulverizarea este insotita de un sunet menit sa atraga atentia cainelui. Feromonul este o componenta semi-chimica si are rol de mijloc de comunicare intre indivizii unei specii.

Descriere:Comportamentele nedorite ale cainilor, cum sunt agresivitatea, hiperactivitatea, latratul excesiv, smucitul in lesa, pot fi corectate rapid si permanent cu ajutorul Spray-ului de corectie comportamentala Canosept Alpha Trainer.Efectul sonor este reprezentat de un suierat scurt, care atrage atentia cainelui si intrerupe comportamentul curent. Feromonul natural de dominare asigura ca stapanul este recunoscut de catre caine ca "lider al haitei" si reactioneaza la instructiunile acestuia. Studiile clinice au demonstrat ca Sprayul ALPHA Trainer reduce rapid comportamentul nedorit. Tehnologia este in curs de brevetare.

Ambalaj: spray 40 ml

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperatura camerei.

Informatii suplimentare:ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj. Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului. 

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: ARDAP- QUIKO