Detergent de rufe pentru caini

WATT014
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro
EXTRA -15% cu cod voucher ilovewowwow

Descriere

Detergentul de rufe pentru animalul tau de companie a fost special fabricat de Attitude pentru spalarea si deodorizarea eficienta a perinitei pe care doarme animalul tau, a imbracamintii acestuia, a jucariilor din plus sau orice alt articol din material textil.

CARACTERISTICI: Nu conţin ingrediente cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in Categoria IARC 1 & 2). Fara 1,4 Dioxan si Oxid de etilena, testate de laborator independent. Certificat eco-friendly de EcoLogo, certificarea cea mai recunoscuta in America de Nord. CO2 neutru: nu contribuie la schimbarile climatice. Biodegradabil (OECD 301). Hipoalergenic. Fabricat in Canada.

INGREDIENTE: Apa, surfactant anionic derivat din extract de cocos, surfactant non-ionic derivvat din porumb si cocos, citrat de sodiu, sodium gluconate, bicarbonat de sodiu, parfum derivatat din ingrediente naturale.

MOD DE UTILIZARE: Formula speciala pentru spalare cu apa rece. Pentru pete mai dificile, turnati o cantitate mica de detergent si frecati sau lasati la inmuiat inainte de spalare. NU LaSAtI LA iNDEMANA COPIILOR!

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Marime: 1050 ML
Brand: Attitude