Facebook Pixel

Dispozitiv ANTI CAPUSE

PGAP001
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

TickLess este un pandantiv electronic care este repelent atat pentru capuse cat si pentru pureci. Nu contine chimicale! Emite o serie de ultrasunete sub forma de pulsatii care perturba simturile capuselor si a purecilor impiedicandu-i sa detecteze atat cainii cat si oamenii. Este un aparat nepericulos neputand fi auzit de caini sau oameni. Este non-toxic si nu foloseste sau nu elimina substante chimice. 

Aparatul se poate atasa de zgarda cainelui sau a pisicii. Acesta nu scapa animalul de capusele si purecii care sunt deja pe animal, dar previne atacul acestora asupra cainelui sau a pisicii.

Este potrivit pentru oameni cat si toate animalele de companie, mai ales pentru cele cu sistemul imunitar slabit in urma unor boli si pentru animalele care isi petrec timpul alaturi de copii. Se poate folosi la animale de orice varsta inclusiv la femelele gestante sau in perioada de lactatie.

In cazul in care catelul dumneavoastra este de apartament puteti opta pentru dispozitivul pentru adulti avand o raza de actiune mai mare. Singura diferenta este ca acest dispozitiv trebuie activat in momentul in care iesiti la plimbare si va ramane pornit timp de 8 ore, spre deosebire de celalalt care ramane pornit tot timpul. In acest fel beneficiaza atat cainele cat si stapanul de protectie contra capuselor.

Raza de actiune a aparatului pentru caini si pisici este de aproximativ 1,5 m, cea pentru oameni este de 3 m. Bateria tine aproximativ 10-12 luni.

Dimensiuni: 
     - pentru caini sau pisici masoara 4.0cm x 2.8cm x 1.5cm cu greutatea de 10g

      - pentru oameni masoara 6.0cm x 2.7cm x 2.1cm cu greutatea de 20 grame.​

Beneficii:

- fara substante chimice

- fara mirosuri

- sigur

- rezistent la apa ( daca a fost scapat in apa se recomanda uscarea acestuia)

- foarte usor

- usor de folosit

- aparat ideal pentru preventia atacului capuselor si purecilor

 

Pentru detalii vizitati site-ul producatorului  TickLess a fost testat in 2012 de Laboratorul de boli infectioase si microbiologice a Facultatii de Medicina Veterinara a Univeristatii din Camerino. Detaliile studiului le gasiti aici

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: Long Paws