Facebook Pixel

DRN Linkskin Spray, 200 ml

WPT10443
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Solutie spray topic pentru caini si pisici. Sustine microbiota pielii si normalizeaza populatia microbiana cutanata datorita lactobacililor tandalizati) si a polifenolilor din plante.
Ingrediente: Lactobacili tandalizati (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri), polifenoli din plante, extract de tamarind uscat (Tamarindus indica), extract de alge, apa purificata.
Linkskin® Spray are actiune functionala, indreptata spre apararea homeostaziei cutanate si combaterea alterarii microbiotei (pe parcursul atopiilor, hiperactivitatii cutanate). Poate fi folosit atat in combinatie cu tratamentele, cat si in perioadele de suspendare temporara a acestora. Poate fi administrat pacientilor cu varsta sub 12 luni si cu greutate sub 3 kg gc.
Agitati flaconul inainte de utilizare.
Aplicati 1-2 ori pe zi pe intreaga suprafata a corpului, pana cand pielea este umezita in totalitate. Daca blana este deasa si lunga, aplicati in raspar. Nu clatiti sau uscati. Repetati pentru cel putin 15 zile, sau in concordanta cu sfatul medicului veterinar.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: DRN