Facebook Pixel

EasyTab, VetExpert, 10 tablete

WPT10260
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Indicatii:Bilute din carne de pui, pentru o administrare facila si rapida a tabletelor.Palatabilitate foarte ridicata

Specii tinta: caini, pisici

Mod de administrare:Introduceti tableta/pilula in interiorul easytab. Daca tableta este mare, se poate diviza si utiliza 2 x easy tab.

Ingrediente:carne si derivate din carne (pui), faina de grau, sorbitol, glicerol, ulei vegetal. Aditivi: sorbat de poatsiu E202, sare, acid citric E330, tocopherol E306, caramel sulfit de amoniu E150d, arome. Compusi analitici: Umiditate 26.4%, proteine 11.2%, Uleiuri si grasimi 6.9%, cenusa 2.8%, fibre <0.2%.Aditivi:E202 potassium sorbat, sare, E330 acid citric , E306 tocopherol, E150d ammonia-sulfite caramel, arome.

Valoare energetica: 317Kcal (1326KJ)/ 100g.Poate fi administrata ca forma de recompensa intre mese. Animalul trebuie sa aiba apa proaspata in permanenta.  

Ambalaj: 10 tableteConditii de depozitare: A se pastra in loc uscat si racoros.Pastrati ambalajul sigilat corespunzator. 

Informatii suplimentare:ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj. Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: VetExpert