Facebook Pixel

EnteroFilus, DRN, 250ml

WPT10012
In stoc
star star star star star
0 Review
73.35 lei (5%)
77.22 lei
cos
Adauga
Perioada de livrare: 18 iunie - 20 iunie
Puncte WowWow: 1

Descriere

Indicatii:ENTEROFILUS este un derivat obtinut in urma procesului natural de fermentatie al cerealelor.ENTEROFILUS reprezinta un sprijin pentru digestie si imbunatateste asimilarea hranei; mentine sanatatea sistemului digestiv; ajuta homeostaza intestinala, stimuleaza sistemul imunitar, imbunatateste calitatea vietii animalului si aspectul blanii.

Specii tinta: caini, pisici

Mod de administrare:Se aplica pe portia zilnica de hrana.Catelusi : 1 ml/kg/ gv, 1-2 ori/ ziCaini adulti : 1 ml/ 2 kg gv, 1-2 ori/ziCaini peste 30 kg: 15 ml, 1-2 ori/ ziPisicute: 2 ml, 2 ori/ ziPisici adulte: 5 ml, 2 ori/ ziSupradozarea nu prezinta efecte secundare periculoase (poate fi administrat zilnic, pe perioade indelungate de timp)

Ingrediente:Grau, grau arnaut (triticum durum), orz, secara, drojdie (sursa MOS), Inulina extrasa din cicoare, produse derivate din procesarea plantelor, bacterii acid lactice (NCIMB 10415)

Descriere:Ingredientele active din formula imbunatatesc digestia si absorbtia alimentelor, mentin sanatatea optima a tractului digestive, pastreaza homeostaza intestinal ape parcursul tratamentelor, cresc nivelul calitatii vietii animalului si ajuta la intretinerea unei pieli sanatoase, cu o blana matasoasa si stralucitoare.

Ambalaj: Flacon 250 ml/ 12 x fiole 10 ml

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25 C.Pastrati flaconul sigilat corespunzator. Dupa desigilare pastrati la frigider!

Compusi analitici:Proteine 0.60%, Lipide 0%, Fibre 0%, Cenusa 0.03%, Umiditate 98.5%

Informatii suplimentare:ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj. Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: DRN

Opinii

Acorda o nota produsului
star1 star2 star3 star4 star5
Adauga review
Incarca imagini cu catelul tau
doggo