Hepatiale Liquid, VetExpert, 250 ml

WPT10132
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Indicatii:Produsul se recomanda pentru combaterea afectiunilor si dereglarilor hepatice la caini si pisici.

Specii tinta: caini, pisici

Mod de administrare:Caini/ pisici:5 ml/ 10 kg greutate vie/ ziCapac dozator inclus in ambalaj.Formula lichida foarte palatabila.Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

Ingrediente:Continut (per litru):ANGHINARE (Cynara scolymus)- 10 000 mgARMURARIU(Silybum marianum ) - 40 000 mgL-carnitina - 3 500 mgBetaina- 2 500 mgClorura de colina- 3 000 mgVitamina C - 10 000 mgVitamina E - 10 000 mgVitamina B2 - 1 000 mgVitamina B6 - 750 mg

Descriere:Armurariu (sursa de silimarina) - antioxidant, antiinflamator puternic, stimuleaza excretiile biliareAnghinarele- cresc excretia biliara, suplimenteaza continutul acid al bilei, stimuland astfel fluxul prin ductul biliar. Actiune hepatoprotectoare. Stabilizeaza metabolismul colesterolului si al acizilor grasi.Betaina -poate inhiba sau restaura deteriorarea celulara de la nivelul celulelor hepatice, mai ales in cazuri de lipidoza.L-carnitina sprijina oxidarea acizilor grasi pe parcursul proceselor de producere a energiei, ceea ce previne depozitarea hepatocitelor si lipidoza hepatica.Clorura de colina- participa in metabolizarea acizilor grasi in metabolism prin suportul transportului de grasimi si colesterol, actioneaza ca substrat pentru sinteza betainei si a adenosilmethioninei. Previne lipidoza hepatica.

Ambalaj: flacon 250 ml

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25 C.

Compusi analitici:Proteine 2.2%, Uleiuri si grasimi 1.5%, Cenusa 1.0%, Fibre 0.3%, Umiditate 88.5%.

Informatii suplimentare:ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj. Dupa folosire pastrati recipientul inchis corespunzator!Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: VetExpert