Hrana Uscata pentru caini Happy Dog Supreme Fit&Well Maxi Adult

WHAPP020
In stoc
star star star star star
1 Review
265.61 lei
Cantitate: 12.5 kg 4 kg
cos
Adauga
Perioada de livrare: 02 iulie - 04 iulie
Puncte WowWow: 4

Descriere

Happy Dog Supreme Fit & Well Maxi Adult este o hrană uscată echilibrată special concepută pentru cerințele nutriționale ale câinilor de rase mari, peste 26 kg. Un supra aport de proteine și grăsimi și un nivel redus de activitate pot duce la apariția unor diverse boli cronice. Această hrană uscată oferă o nutriție completă și echilibrată, ajustată pentru câini adulți normal activi. Conține proteine de calitate provenite de la păsări, somon, pește, miel și ouă și furnizează un aport optim de proteine și aminoacizi. Are un nivel de grăsime de 12% și conține acizi grași nesaturați Omega-3 și Omega-6, care provin din cele mai bune surse animale și vegetale. Aceste uleiuri contribuie la sănătatea pielii și oferă o blăniță strălucitoare. Nivelul de calorii este orientat pentru câini care au 2-3 ore de activitate fizică pe zi și poate ajuta astfel la evitarea supra-aportului și a consecințelor sale negative. În plus conține midie buze-verzi ce furnizează condroitină și glucozamină pentru întărirea articulațiilor și sprijinirea formării cartilajelor. Acestea sunt foarte importante mai ales pentru câinii de rase mari deoarece aceștia suferă adesea de probleme ale sistemului muscular și osos. Forma și textura crochetelor au fost special ajustate pentru câinii de rase mari. 

Conceptul Happy Dog Natural Life oferă un sprijin optim metabolismului prin produse naturale cu efecte benefice pentru sănătate și ingrediente precum mere, plante selectate, semințe de rapiță și oligoelemente. Organismul câinelui va fi îngrijit complet, de la un sistem imunitar puternic la piele și blană sănătoase. Hrana nu include carbohidrați din cereale. Datorită calității superioare și a biodisponibilității ingredientelor, această mâncare este foarte ușor de digerat și foarte delicioasă.

Prezentare pe scurt a mâncării Happy Dog Supreme Fit & Well Maxi Adult:
 • Hrană completă pentru câini adulți de rase mari peste 26 kg
 • Special concepută pentru câini normal activi cu 2 - 3 ore de activitate zilnică
 • 5 surse de proteine de calitate superioară: proteine animale de calitate înaltă și aminoacizi de la pasăre, somon, pește, miel și ouă
 • Cu Omega-3 & Omega-6 pentru piele și blană
 • Nivel ajustat de energie cu 12% grăsimi pentru un aport optim și prevenirea supra-hrănirii
 • Midie Buze-Verzi din Noua Zeelandă: bogată în condroitină și glucozamină pentru întărirea articulațiilor și cartilajelor
 • Carbohidrați fără gluten: pentru cea mai bună asimilare și digestie ușoară
 • Happy Dog Natural Life Concept: oferă un sprijin metabolic optim și potrivit prin conținutul de ingrediente naturale cu proprietăți funcționale si substanțe benefice pentru îngrijirea completă a organismului câinelui, întărirea sistemului imunitar și piele și blană sănătoase: 
  • Mere: cu pectină naturală pentru digestie optimă
  • Semințe de in: au un conținut ridicat de acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru piele sănătoasă și blană strălucitoare
  • Oligoelemente: cu rol metabolic important și valoare biologică ridicată
  • Plante selectate: cu uleiuri esențiale valoroase pentru stomac și intestine
  • Midie Buze-Verzi din Noua Zeelandă: pentru întărirea articulațiilor și cartilajelor
Firma Happy Dog a fost dezvoltată de o afacere familială din Bavaria și astfel alimentele produse sunt preparate din ingrediente de cea mai înaltă calitate. Happy Dog combină ingredientele naturale ale fermelor regionale cu ultimele cunoștiințe științifice pentru a produce o hrană delicioasă și sănătoasă din ingrediente de calitate pentru animalul dumneavoastră de companie. 
Ingrediente:
porumb, proteine de pasăre*)**), făină de orez, grăsime de pasăre, făină de somon, făină de pește, proteine de miel*, hemoglobine*, ulei de floarea-soarelui, melasă de sfeclă (dezaharisită)*, teșcovină de mere* (0,6%), ulei de rapiță, clorură de sodiu, ouă uscate, drojdie*, clorură de potasiu, alge marine* (0,15%), semințe de in (0,15%), carne de midie* (0,02%), armurariu, anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzici, mușețel, coriandru, rozmarin, salvie, rădăcină de lemn dulce, cimbru, drojdie (extras)* (total plante uscate: 0,14%). 
(* uscate; ** uscate, proporțional hidrolizate).
Aditivi:
Aditivi nutriționali:
vitamina A [E672] (12.000 IE/kg), vitamina D3 [E671] (1.200 IE/kg), vitamina E [all rac-alfa-tocoferilacetat 3a700] (75 mg/kg), vitamina B1 (mononitrat de tiamină) (4 mg/kg), vitamina B2 (riboflavină) (6 mg/kg), vitamina B6 [hidroclorură de piridoxină 3a831] (4 mg/kg), D-(+)-Biotină (575 mcg/kg), calciu-D-pantotenat (10 mg/kg), niacină (40 mg/kg), clorură de colină (60 mg/kg), fier [E1, sulfat de fier (II) monohidrat] (105 mg/kg), cupru [E4, sulfat de cupru(II) pentahidrat] (10 mg/kg), zinc [E6, oxid de zinc, aminoacid-chelat de zinc, hidrat] (125 mg/kg), mangan [E5, oxid de mangan(II)] (25 mg/kg), iod [iodat de calciu, anihidru] (2 mg/kg), seleniu (E8, selenit de sodiu) (0,15 mg/kg).
Aditivi tehnologici:
antioxidanți, extracte naturale bogate în tocoferoli.

Analiză
proteine 23.0 %
grăsime 12.0 %
fibre 0.3 %
cenuşă 6.0 %
calciu 1.3 %
fosfor 0.9 %
sodiu 0.4 %
acizi graşi Omega-3 0.3 %
acizi graşi Omega-6 2.8 %
 
Porția recomandată de producător în g/zi:
Happy Dog Supreme Fit & Well Adult Maxi este o hrană completă.

 
Greutate câine Cerință normală în g Cerință ridicată în g
26 kg 290 320
30 kg 330 360
35 kg 375 410
40 kg 415 455
45 kg 450 495
50 kg 490 540
60 kg 560 615
70 kg 630 690
80 kg 695 765
 
Serviți hrana uscată sau înmuiată câteva minute în apă caldă (ca. 60°C). Apa proaspătă trebuie să fie mereu la dispoziția câinelui.
Dacă îi oferiți câinelui snackuri, reduceți corespunzător cantitatea de hrană completă. Datorită diferențele metabolice dintre câini, rația zilnică de hrană poate fi redusă cu până la 15% dacă animalul e predispus la obezitate.

Detalii produs

Talie: Mare
Marime: 12.5 kg
Varsta: Adult
Indicatii speciale: Controlul greutatii, Sistemul digestiv
Fara cereale: Nu
Aroma: Pasare, Somon, Peste, Miel
Brand: Happy Dog
Cantitate: 12.5 kg

Opinii

Acorda o nota produsului
star1 star2 star3 star4 star5
Adauga review
Incarca imagini cu catelul tau