Facebook Pixel

Iryplus WIPES Pocket, 15 servetele

WPT10005
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Indicatii:Servetele umede pentru curatarea zonei oculare/ perioculare.Indeparteaza fara durere depunerile si mucusul din zona perioculara, datorita componentelor cu proprietati de calmare si hidratare.

Specii tinta: caini, pisici

Mod de utilizare:Folositi servetelele pentru a indeparta depunerile si mucusul din zona perioculara.

Ingrediente:Apa deionizata - sodiu fosfat dibazic- clorura de sodiu - hidroxietilceluloza - fosfat de sodiu monobazic- sodiu EDTA - clorhexidina digluconat - clorura benzalconiu -Apa distilata de Hamamelis- Apa distilata de musetel.

Descriere:Hammamelis: in compozitia chimica a plantei se regasesc taninuri 3 - 10% (taninuri galice, catehine condensate, acid galic liber), hamameloza, flavonoide (antioxidanti) ÅŸi ulei volatil.SubstanÅ£ele benefice din hamamelis au efecte antiinflamatorii, antimicrobiene, vasoconstrictoare ÅŸi tonice vasculare. Formula cu hamamelis este eficienta împotriva bacteriei Staphylococcus aureus ÅŸi a ciupercii Candida albicans. Contine vitamina P.Uleiul volatil obÅ£inut din florile de musetel are un continut ridicat de camazulena (anti-inflamator) si bisabolol (anti-iritant, anti-inflamator, antimicrobian). A fost demonstrate eficienta plantei in calmarea inflamaÅ£iilor. Efect antialergic.

Ambalaj: pachet 15 servetele umede

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25 C.

Informatii suplimentare:ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj. Dupa folosire pastrati ambalajul inchis corespunzator!Utilizarea acestui produs nu exclude tratamentul pe cale generala. Solicitati sfatul medicului veterinar.

Precautii:Produs numai pentru uz extern.Aruncati / sortati deseurile corespunzator legislatiei in vigoare.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: ICF