OTICURANT, VetExpert, 24 plicuri, 170g

WPT9997
In stoc
star star star star star
0 Review
132.46 lei
cos
Adauga
EXTRA -15% cu cod voucher ilovewowwow
Perioada de livrare: 24 mai - 26 mai
Puncte WowWow: 1

Descriere

Indicatii:Oticurant este un produs otologic cu formula inovativa sub forma de pudra, care sprijina mediul fiziologic al urechii, calmeaza mancarimile si elimina mirosurile neplacute din urechile cainilor.

Specii tinta: caini

Mod de utilizare:In cazurile in care Oticurant nu a mai fost folosit se recomanda administrarea in fiecare ureche a unui pliculet pe zi , pentru 5 zile. Dupa administrarea dozajului initial (1 plic/zi/ durata 5 zile-in fiecare ureche) este indicata intretinerea prin administrare 1 plic in fiecare ureche saptamanal.

DOZARE in functie de greutate: 

1-10 kg                     ½ pliculet/ ureche
10-40 kg                    1 pliculet/ ureche
Peste 40 kg               2 pliculete/ ureche


Ingrediente : 6-Deoxy-galactoza, Oligosacharide, Acid Lactic, Excipienti.

Descriere:Mirosul neplacut apare atunci cand bacteriile si fungii se dezvolta necontrolat. Umiditatea si cerumenul din canal pot provoca o astfel de crestere. Secretiile rezultate emana un miros caracteristic, de obicei perceput ca neplacut. Oticurant restabileste echilibrul prin fixarea cerumenului si a umiditatii, nutrientii cei mai importanti pentru inmultirea bacteriilor si fungilor. Cu ajutorul acidului lactic, PH-ul este scazut iar mediul de dezvoltare al bacteriilor si fungilor devine ostil. In plus efectul absorbant al Oticurant a fost dovedit stiintific- urechile cainilor pe care a fost testat au devenit mult mai curate.

Ambalaj: 24 plicuri x 170mg

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25 C.

Informatii suplimentare:ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj. Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: VetExpert

Opinii

Acorda o nota produsului
star1 star2 star3 star4 star5
Adauga review
Incarca imagini cu catelul tau
doggo