PERIMETRU INVIZIBIL CANIFUGUE MIX

ZNUM054
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Gardul electric invizibil Canifugue Mix este varianta mai pretentioasa si inbunatatita a gardului Canifugue. Gardul invizibil pentru caini Canifugue Mix vine in plus cu un buton de la care selectezi sa il poti folosi la o gradina relativ mica de cateva sute de metri patrati pana la o gradina mare de cateva mii de mp. Canifugue Mix vine in plus si cu o unitate centrana cu ecran lcd luminat si mai multe setari.
In ce consta sistemul : Simplu usor si ieftin. O unitate centrala care trebuie montata in casa sau magazie, ferita de ploaie, langa o sursa de curent. Un fir antena care pleaca din unitate se monteaza prin curte pe unde NU mai vreti sa ajunga cainele, fir care se intoarce in unitatea centrala si inchide circuitul.(o bucla inchisa) si o zgardita electronica care lucreaza cu baterii, zgardita pe care o poarta cainele la gat.
Firul joaca rolul unei antene emitatoare iar zgardita simte apropierea de fir si avertizeaza sonor si curenteaza in momentul in care cainele ignora avertizarea sonora si continua sa se apropie de fir. SIMPLU si eficient. Firul poate fi ingropat la 5-6 cm sub pamant sau sa il prindeti pe structuri existente( gard pomi casa etc).
Cu un cost mai mult decat mic aveti un caine complet liber in curte dar care nu mai poate ajunge in diferite zone ale curtii pe care dvs. le hotarati si astfel nu mai poate strica sau evada mereu. In acest fel aveti un paznic la datorie in curte si o gradina de invidiat . Si acum suntem sigur ca-ti zici : Extraordinar ! Daca as fi stiut mai demult de asta salvam multi bani dati pe schimbat pomi, gazon, plata gradinarului, munca etc.
Odata sistemul montat, poti tine in perimetru cati caini doresti.Trebuie doar sa le achizitionezi cate o zgardita receptoare la fiecare.
Caracteristici :
- pentru ca sistemul sa functioneze firul trebuie sa creeze o bucla inchisa
- unitatea dispune de alarma de avarie in cazul in care firul se rupe.
- 2 zone create in jurul firului antena : zona de avertizare sonora ( mai mare) si ininteriorul ei zona de corectie.
- ambele zone pot fi reglate separat.
- 8 nivele de impuls electric disponibile la ficare zgarda. Astfel puteti regla nivelul de impuls in functie de sensibilitatea si temperamentul fiecarui caine.
Eficienta si fiabilitate:
- 2 ani garantie
- zgarda waterproof
- durata de viata a unei baterii aproximativ 6 luni (normal use)
- Grosimea firului recomandat in functie de lungime:
- 0.75 mm² pentru mai putin de 800 m de fir antena
- 2.5 mm² pentru lungimi intre 800 m si 2 000 m de fir antena
- alimentare : 220 V
Receptorul :
- greutate : 69 g (cu bateria inauntru)
- dimensiuni : 58 x 34,5 x 41 mm
- baterie zgarda : 1 3-V CR2 Lithium battery (inclusa)
-curelusa neagra din nylon – lungime de 76 cm – reglabila la gat de la 20cm la 67 cm

Manual de utilizare

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Culoare: Negru
Material: Nailon
Brand: Numaxes