Praf de lapte pentru caini Flatazor Inlocuitor de lapte

WFPRE_028
In stoc
star star star star star
0 Review
74.34 lei
Cantitate: 0.4 kg
cos
Adauga
EXTRA -15% cu cod voucher ilovewowwow
Perioada de livrare: 20 mai - 22 mai
Puncte WowWow: 1

Descriere

Înlocuitor de lapte pentru căței și pisici, pentru situații în care laptele matern este insuficient, este prea slab sau dacă puii au rămas orfani. Compoziția înlocuitorului de lapte este foarte apropiată de cea a laptelui matern asigurând alimentarea echilibrată și dezvoltarea armonioasă a puilor. Toate ingredientele din înlocuitorul de lapte au fost selecționate din materii prime de calitate superioară: proteine din lapte ușor digerabile și cu valoare nutrițională ridicată (32%), grăsimi cu un înalt grad de asimilare (30%) și o concentrație optimă de lactoză, minerale, oligoelemente și vitamine. 
 
Compoziție: Conține lapte praf, proteine din zer, uleiuri vegetale, zer praf, gluten din grâu, ulei de cocos, MOS (manan - oligozaharide). 
 
Constituenți analitici: Proteină brută: 28 %, uleiuri și grăsimi: 30 %, fibre brute: 0.3 %, substanțe anorganice (minerale): 7%, calciu: 0.6 %, fosfor: 0.6 %, sodiu: 0.5%. 
 
Aditivi nutriționali: vitamina A: 25000 UI/kg, vitamina D3: 10 000 UI/kg, vitamina E: 60 mg/kg, vitamina C: 150 mg/kg, vitamina B1: 110 mg/kg, vitamina K: 2mg/kg, cupru: 10 mg/kg, zinc: 96 mg/kg, fier: 80 mg/kg, seleniu (E8): 0,26 mg/kg, iod (E2): 2 mg/kg, cobalt (E3): 0,2 mg/kg, L-Lizină: 22 g/kg, DL-Metionină: 5,4 mg/kg, antioxidanți. 
 
Mod de ambalare: în găletuțe de 0.4 kg. 
 
Instrucțiuni de preparare și hrănire 
Preparați o sticluță de înlocuitor de lapte dizolvând laptele praf în apă caldă (35-40ºC): turnați laptele praf până la gradația de 15g /25ml (o lingura = 5g). Adăugați treptat apa caldă până când conținutul ajunge la gradația de 60 ml. Agitați sticluța până când conținutul devine omogen. Laptele preparat poate fi păstrat o jumătate de zi în frigider, situație în care nu uitați să îl reîncălziți înainte de utilizare! Găuriți tetina în funcție de debitul dorit. În timpul primelor 3 săptămâni de viață, este recomandată hrănirea din sticlă/biberon. De la vârsta de 3 săptămâni, puii încep să se poată hrăni singuri, situație în care laptele poate fi pus deja într-o farfurioară. După vârsta de 3 - 4 săptămâni, se poate începe o tranziție treptată, prin amestecarea laptelui cu alimente speciale pentru creștere.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Marime: 0.4 kg
Varsta: Junior
Fara cereale: Da
Brand: PRO NUTRITION FLATAZOR
Cantitate: 0.4 kg

Opinii

Acorda o nota produsului
star1 star2 star3 star4 star5
Adauga review
Incarca imagini cu catelul tau
doggo