Facebook Pixel

Requal BIOJEN balsam descalcire si hidratare 1000ml

PGREQ030
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Balsam Biojen pentru descalcire si hidratare

Este un balsam cu scopuri multiple pentru caini si pisici; are rolul de a regenera pielea, de a preveni formarea nodurilor, dar si de a da stralucire si vitalitate firului de par.

Actiune: Intareste, hidrateaza si restructureaza firul de par ; potrivit pentru toate rasele; garanteaza un rezultat pozitiv pentru cele mai multe tipuri de par: fragil, slabit si neglijat.

Este o formula ideala pentru impiedicarea formarii de noduri. Restabileste deteriorarile cauzate de agenti chimici si de mediu. Dupa fiecare utilizare, veti gasi un par moale, stralucitor si usor de pieptanat.

Indicatii:Ofera suport si elasticitate parului greu de modelat, ajuta la evitarea aparitiei varfurilor despicate. Usureaza perierea si previne efectul electrostatic.

Instructiuni: folositi balsamul doar pe blana proaspat spalata si curata. Diluati produsul in apa calda pana obtineti o emulsie. Turnati apoi amestecul pe blana si lasati sa actioneze timp de cateva minute. Limpeziti.

Aceeasi solutie poate fi folosita cu ajutorul unui sprituitor pe parcursul operatiunii de uscare pentru a obtine un tratament intens de conditonare,rezultand un par usor de pieptanat.

Potrivit pentru toate rasele!

Doar pentru uz extern!

A nu se lasa la indemana copiilor!

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Marime: 1000ml
Brand: Requal