Saltea MAGNETIC CARE, Albastru Marin, VetExpert, marimea S, 65 x55 cm

WPT10518
Ultimele 3 bucati
star star star star star
0 Review
706.72 lei
cos
Adauga
Perioada de livrare: 06 iulie - 08 iulie
Puncte WowWow: 8

Descriere

Ce este TERAPIA MAGNETICĂ?

Fiecare organism viu are un câmp magnetic generat de celulele sale, prin care circula sarcini electrice. Câmpul magnetic al corpului poate fi perturbat în stari de epuizare datorate bolii sau exerciiului fizic. Metodele terapiei denumita „magnetostimulare” se refera la proprietatea câmpului magnetic de a induce schimbari în funcționarea organismului ( realizeaza efecte fiziologice, mobilizeaza, activeaza ți, ca rezultat) menținând și îmbunătățind sănătatea lui. Un câmp magnetic constant activeaza organismele vii, permițând menținerea potențialului staționar al celulelor, și astfel se atenuează sau vindecă numeroase afecțiuni (Płaszewski 2006), (Pasek și colab. 2013). Numeroase experimente și studii clinice au arătat că un câmp magnetic afectează diferite niveluri structurale (Jutrzenka-Jesion 2015). Influența unui câmp magnetic asupra organismelor vii include efecte bioelectrice, biochimice și bioenergetice (Bauer și colab. 2012). În același timp, niciun studiu știinific nu a arătat efecte secundare ale utilizării unui câmp magnetic constant (în) CA terapie (Sieron 2002)

REGENERARE
Aplicarea unui câmp magnetic constant este recomandat în toate etapele de vindecare ale țesuturilor deteriorate. Cercetările ștințifice au arătat că magnetostimularea ajută la accelerarea resorbiei edemului și reducerea durerii (Woldanska-Okonska 2009), (Kasprzak 2008). S-a constatat, de asemenea, un efect bacteriostatic, crescând sensibilitatea microorganismelor la acțiunea antibioticelor. Câmpul magnetic ajută la accelerarea regenerării țesuturilor moi (Janicki 2009).

REDUCEREA INFLAMAȚIEI ȘI A DURERII
De asemenea, s-a constatat că prezența unui câmp magnetic reduce viteza de sedimentare a eritrocitilor (VSH) (Janicki 2008). Efectul analgezic al câmpurilor magnetice este asociat cu numeroase fenomene care apar la nivel celular, de țesut și de organ. De asemenea, crește secreția de endorfine, care măresc pragul de suportabilitate al durerii (Woldanska și colab. 2004; Woldanska – Okonska 2009). În mod crucial, reducerea durerii indusa de magnetoterapie apare nu numai în timpul expunerii, ea continua chiar și după oprirea terapiei (Bauer 2012).

AVANTAJELE UTILIZĂRII
PATULUI MAGNETIC MAGNETICARE by VETEXPERT
Patul este conceput pentru a fi folosit în scop preventiv dar și pentru asistența medicală pentru a îmbunătăți sănătatea câinilor bolnavi.
LUPTĂ EFICIENT ÎMPOTRIVA DURERII
Amelioreaza durerea în timp ce susține sistemul circulator și limfatic și alte procese cheie ale organismului
COMODĂ ȘI CONVENABILĂ
Acesta dispersează punctele de presiune excesivă, garantând confort și sprijin adecvat pentru coloana vertebrală.
IGIENĂ ȘI SIGURANȚĂ
Fabricat din țesatura ușor de curățat, rezistență la murdarie și rupere.

Patul magnetic VetExpert MagnetiCare este un dispozitiv inovator care va îmbunătăți confortul și viața animalului tău de companie. Câmpul magnetic constant al patului are o multitudine de efectele terapeutice benefice:

– profilaxia sanătății – suport pentru circulație, sistemele nervoase și limfatice;
– calmeaza durerile musculo-scheletale și posttraumatice;
– regenereaza țesutul deteriorat și amelioreaza inflamațiile.
– ameliorarea durerilor la câinii mai în vârsta recuperare rapida după efort intens (câinin sportivi și de lucru).

ACȚIUNE ASUPRA MEMBRANELOR CELULARE ȘI TRANSPORTUL IONIC
Magnetostimularea influențează multe dintre procesele care au loc în celule, inclusiv respirația celulară și regenerarea
țesuturilor (Janicki 2009).

Activitatea compușilor cu energie ridicată crește, îmbunătățind pomparea sodiu-potasiu. La rândul său, aceasta îmbunătățește echilibrul apa- electrolit și transportul toxinelor prin membrana celulară, ajutând astfel la detoxifiere.

SISTEMUL CIRCULATOR
Câmpul magnetic constant crește oxigenarea organismului prin efectul de antiagregare a celulelor sanguine, crescând suprafața activă pentru transferul de oxigen și substraturile metabolice și pentru mișcarea ordonată a celulelor (Janicki 2014). Câmpul magnetic determină că mișcarea celulelor sanguine să devină ordonată, ceea ce inițiază dezagregarea (Janicki 2014). Într-un organism viu, celulele sanguine tind să se lipească împreună, rezultând blocaje și cheaguri, blocând părți ale sistemului circulator. Celulele strâns conectate sunt dificil de îndepărtat intre ele și, prin urmare să obținem o cantitate suficientă de oxigen și alte substanțe vitale. Expunerea constantă la un câmp magnetic determină celulele să se detașeze una față de cealaltă, expunându-le întreaga suprafață pentru transportul oxigenului și a dioxidului de carbon. Relaxarea clară a celulelor sanguine combinată cu libera lor mișcare, deschide canalele vaselor de sânge, ajutând la o funcționare corectă a întregului sitem circulator (Janicki 2014). Aceste proprietăți îmbunătățesc de asemenea circulația periferică și reduc vâscozitatea sângelui, stabilizează tensiunea arterială prea scăzuta sau crescută (Taradaj și colab. 2010). Îmbunătățirea fluxului sanguin este întotdeauna un lucru pozitiv: o mai bună oxigenare contribuie la funcționarea
optimă a tuturor organelor corpului și a sistemului imunitar.( Duda2003). S-a demonstrat de asemenea că Magnetostimularea stimulează microcirculația prin activarea restaurării vaselor de sânge deteriorate (Janicki 2014).

SISTEMUL NERVOS
corpului și a sistemului imunitar. (Duda2003). S-a demonstart de asemenea că Magnetostimularea stimulează microcirculația prin activarea restaurării vaselor de sânge deteriorate (Janicki 2014).

INDICAȚII PENTRU UTILIZAREA PATURILOR MAGNETICE
– durere și presiune,
– organism slăbit,
– tulburări motorii,
– organe motorii deteriorate (patologic, post traumatic),
– modificări degenerative (coloana vertebrală, articulații),
– leziuni ale țesuturilor moi (mușchi, tendoane, ligamente),
– răni dificil de vindecat, umflături,
– recuperare postoperatorie,
– probleme digestive, urinare și de reproducere,
– participarea la competiții;
– stres,
– boli autoimune,
– boli de piele,
– detoxifiere.

TERAPIA PRIN CÂMP MAGNETIC CONSTANT
MMSTherapy folosete un câmp magnetic constant cu parametri unici, permițând siguranța și eficiența folosirii acasă. Fortifica sistemul circulator, limfatic și nervos, calmeaza durerea, susține tratamentele farmacologice și aduce ameliorare în timpul convalescenei.

SISTEMUL ACTIVATOR MMS
Compunerea sistemului inovator de generatoare de
câmp magnetic constant, valorificarea forței terapeutice și inserțiile din magneți neodim-boroniron generează un câmp magnetic constant 200 Mt (2000 Gauss) și o mai mare densitate a liniei, ceea ce face că patul să fie mult mai eficient decât produsele bazate pe benzi magnetice.

STRAT DE SPUMĂ VISCO TERMOSENSIBIL
Stratul de spumă care adăpostește magneți se adaptează la forma corpului, ofera sprijin, ajuta la relaxarea mușchilor, îmbunătățește circulația și ajută la prevenirea escarelor.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Brand: VetExpert

Opinii

Acorda o nota produsului
star1 star2 star3 star4 star5
Adauga review
Incarca imagini cu catelul tau
doggo