Sampon natur, blana alba stralucitoare

WATT004
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

samponul natural de la Attitude in formula pentru o blana stralucitoare a animalului tau de casa scoate la iveala in mod natural culorile de nuante mai deschise (ideal albe) si imbunatateste sanatatea acesteia fara sa lase vreun reziduu toxic atunci cand animalul isi linge blana.

CARACTERISTICI: Nu conţin ingrediente cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in Categoria IARC 1 & 2). Fara 1,4 Dioxan si Oxid de etilena, testate de laborator independent. Certificat eco-friendly de EcoLogo, certificarea cea mai recunoscuta in America de Nord. CO2 neutru: nu contribuie la schimbarile climatice. Biodegradabil (OECD 301). Hipoalergenic. Fabricat in Canada.

INGREDIENTE: Apa, sodium coco-sulfate, coco-glucoside, glicerina, clorura de sodiu, decyl glucoside, acid citric, glyceryl oleate, sodium benzoate, dicaprylyl ether, sodium cocoyl glutamate, proteine hidrogenate derivate din cereale, sorbat de potasiu, citrat de sodiu.

MOD DE UTILIZARE: Udaţi blana animalului, şamponaţi şi clatiţi bine. Doar pentru uz extern. Pentru o blana sanatoasa si de culoare alba stralucitoare! Recomandat pentru caini, pisici şi alţi prieteni patrupezi blanoşi. NU LaSAtI LA iNDEMANA COPIILOR!

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Marime: 240 ml
Brand: Attitude