Solutie dezodorizanta cu pulverizator, lime si nuca de cocos

WATT006
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Spray-ul natural dezodorizant de la Attitude este special creat pentru a improspata blana animalului de companie intre imbaieri sau şedinţe de ingrijire şi toaletare. Ofera o formula naturala hipoalergena cu o aroma discreta de cocos şi lime, eficienta şi perfect sigura pentru sanatatea animalelor.

CARACTERISTICI: Nu conţin ingrediente cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in Categoria IARC 1 & 2). Fara 1,4 Dioxan si Oxid de etilena, testate de laborator independent. Certificat eco-friendly de EcoLogo, certificarea cea mai recunoscuta in America de Nord. CO2 neutru: nu contribuie la schimbarile climatice. Pe baza de legume si biodegradabil (OECD 301). Hipoalergenic. Fabricat in Canada.

INGREDIENTE: Apa, propanediol, glicerina, polyglyceryl-4 caprate, polyglyceryl-4 cocoate, polyglyceryl-6 caprylate, polyglyceryl-6 ricinoleate, sodium citrate, zinc ricinoleate, parfum obtinut din ingrediente naturale, acid citric, decyl glucoside, sodium benzoate, potassium sorbate.

MOD DE UTILIZARE: Agitaţi bine inainte de folosire, aplicaţi la o distanţa de 4-6cm de blana animalului. Ideal periaţi blana dupa aplicare. Spray-ul se poate aplica atat pe blana uda cat şi pe cea uscata. Doar pentru uz extern, evitaţi contactul cu ochii animalului si zonele sale genitale. Recomandat pentru toti prietenii blanoşi.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Marime: 240 ml
Brand: Attitude