Supliment Nutritiv Happy Dog Power Plus Articulatii

WHAPP058
star star star star star
0 Review
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro

Descriere

Supliment Happy Dog Power Plus Articulatiieste un supliment alimentar recomandat pentru cainii sportivi si femelele gestante, care ajuta la dezvoltarea musculaturii si creste rezistenta la efort

Happy Dog Power Plus ajuta cainii care fac sport sa realizeze o performanta cu 40% mai mare, datorita nivelului de proteina special adaptat nevoilor musculaturii.

Suplimentul contine doar ingrediente de calitate si proteine atent selectionate din ou, ficat, pasare si zer, care ajuta la dezvoltarea rapida a muschilor, si carbohidrati care asigura eliberarea imediata a energiei in timpul efortului fizic.

Fiind imbogatit cu uleiuri, plante si multe vitamine, Happy Dog Power Plus este suplimentul ideal pentru regenerare dupa activitati solicitante.

Compozitie: maltodextrina, praf de ou hidrolizat, carne de pasare pulverizata si hidrolizata, ficat hidrolizat, praf de zer, ulei de sofran, ulei de soia, ulei de in, amestec de minerale, praf de alge marine, amestec de microelemente, extract de scoici, ulei de seminte de struguri, preparat de vitamine.

Corespunzator cu nivelul de performanta al cainilor de rase mici si medii, o lingurita cu putin varf este suficienta, iar pentru cainii de rase mari, 2 lingurite cu varf, oferite la aproximativ 20 de minute dupa activitate. Se recomanda a se amesteca cu apa.

Detalii produs

Talie: Mica, Medie, Mare
Marime: 900 gr
Varsta: Adult
Indicatii speciale: Articulatii
Brand: Happy Dog