Țarc pentru câini 4 panouri

WWDXL934
In stoc
star star star star star
0 Review
498.55 lei
Acest produs nu mai face parte din oferta Wowwow.ro
Plata exclusiv cu card bancar / transfer bancar
Livrat din: Austria
Perioada de livrare: 10 noiembrie - 12 noiembrie
Puncte WowWow: 4

Descriere

Acest țarc pentru animale de companie îi oferă animalului dvs. de companie suficient spațiu pentru exerciții, în timp ce vă ajută să preveniți comportamente imprevizibile și accidente nedorite.

Acest țarc pentru animale de companie / cușcă este construit cu cadru din oțel comercial galvanizat, de calitate superioară, fiind un spațiu închis durabil și sigur, ce se va bucura de o durată de viață lungă. Sârma foarte rezistentă la tracțiune este securizată și sudată într-un model cu o plasă strânsă, gândit special pentru a vă ține animalul de companie în siguranță.

De asemenea, este prevăzut cu o ușă de intrare/ieșire practică atunci când vă hrăniți sau vă dresați animalul de companie. Ușa se închide cu ușurință și se încuie cu două zăvoare cu bolț glisant. Acest țarc este finisat cu un înveliș vopsit cu spray, foarte durabil, rezistent la coroziune și decolorare.

Este ușor de montat - poate fi montat și demontat în câteva secunde; nu sunt necesare unelte. Acest țarc ușor este complet pliabil, ceea ce înseamnă că poate fi pus într-un sac de transport (nu este inclus) pentru depozitare sau transport!

  • Material: Oțel
  • Dimensiuni totale: 120 x 70 x 80 cm (L x l x î)

Detalii produs

Brand: vidaXL
Talie: Mica
Culoare: Negru

Opinii

Acorda o nota produsului
star1 star2 star3 star4 star5
Adauga review
Incarca imagini cu catelul tau
doggo
Facebook